Boek nu
Menu

Waar ben je naar op zoek

Zakelijk

Ben je op zoek naar een locatie voor je zakelijke bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, recepties en/of trainingen of een overnachting? Congres- en vergaderspecialist Flonk Hotel Groningen Zuid biedt daarvoor alle mogelijkheden. Je leest er alles over op onze speciale vergaderwebsite.

Naast de complete verzorging van je vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten, kun je ook heerlijk overnachten in één van onze vernieuwde hotelkamers. Ons 3-sterren hotel beschikt over 131 hotelkamers, bestaande uit Twin-, Comfort Deluxe- en Comfort Top View kamers met prachtig uitzicht over het aangrenzende natuurgebied.

Ben je van plan vaker bij ons te overnachten? Benader ons dan voor een prijsafspraak én bijzondere voorwaarden. Hiervoor kun je contact opnemen met Suzanne de Bruin, Salesmanager, via suzanne@flonkhotels.nl of 06 2224 9074. Je bent van harte welkom!

Een locatie voor elke gelegenheid, groot én klein

Dé plek voor zakelijke events, meetings & feesten

De locatie Flonk Hotel Groningen Zuid is een perfecte plek voor evenementen; met 11 vergaderzalen, een auditorium, en 2 grote conferentiezalen. Het restaurant Meerwold biedt heerlijke catering voor de evenementen. Bovendien ligt de locatie aan het prachtige natuurgebied Hoornsemeer, waardoor het een ideale plek is voor deelnemers om te ontspannen en van de natuur te genieten. Gasten kunnen ook gratis parkeren en er is de mogelijkheid tot overnachten. Met gratis Wi-Fi is deze locatie perfect voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

  • 11 vergaderzalen
  • Auditorium
  • 2 grote conferentiezalen
  • Restaurant Meerwold
  • Grenzend aan natuurgebied Hoornsemeer
  • Gratis parkeren
  • Mogelijkheid tot overnachten
  • Gratis Wi-Fi

Overnachten na je vergadering?

Na je vergadering kun je ontspannen in de bar of lounge van het hotel, genieten van een heerlijk diner in het restaurant of gebruik maken van het zwembad om je dag compleet te maken. Na je overnachting kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen.

Boek een kamer

Veel gestelde vragen

Waarom heten jullie nu Flonk?

Wij zijn Flonk Hotels. Flonk is het Groningse woord voor levenslustig. Precies de waarde die bij ons past. Het is de drive die wij inzetten om jouw verblijf of samenwerking tot een succes te maken. Van valet parking tot het huren van een bootje, je lievelings eten op tafel tot een vergaderzaal ingericht op jouw thema. Een eigen hotelconcept dat ons de vrijheid geeft zelf te bepalen hoe we te werk gaan. Net dat stapje extra kunnen doen en je te verrassen. Passend bij jou omdat we je kennen en weten waar je blij van wordt. Een verblijf met een gouden randje. Dat is waar wij voor gaan. Dat is waar wij energie van krijgen. Met Groningse nuchterheid brengen wij Flonk in jouw leven.

Is er parkeergelegenheid bij Flonk Hotels?

Bij Flonk Hotel Groningen Zuid begrijpen we dat gemak en toegankelijkheid essentieel zijn voor een ontspannen verblijf. Daarom bieden we onze gasten gratis parkeergelegenheid direct bij het hotel aan. Ons ruime parkeerterrein is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende plaatsen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats.

Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn ook aanwezig.

Flonk Card

Korting op je overnachting?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting.

Ontvang korting