Boek nu
Menu

Waar ben je naar op zoek

Natuur

We nodigen je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en sereniteit van onze prachtige hoteltuin. Deze weelderige, groene ruimte is een toevluchtsoord voor onze gasten, een plek om te ontspannen, te verjongen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Groningen.

Onze tuin, zorgvuldig aangelegd en onderhouden, biedt rustige hoekjes, charmante tuinpaden en comfortabele zitjes waar u kunt genieten van een boek, een kopje koffie of gewoon de rustige omgeving. Het is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag vol sightseeing of zaken doen.

Nog indrukwekkender is dat onze tuin direct grenst aan een prachtig natuurgebied, waardoor onze gasten gemakkelijk toegang hebben tot wandelingen, vogelspotmogelijkheden en de mogelijkheid om de lokale flora en fauna te ontdekken. Het samenspel van onze tuin met het natuurgebied creëert een naadloze overgang van aangelegde elegantie naar wilde schoonheid, een zeldzame combinatie die een unieke charme toevoegt aan uw verblijf bij ons.

Flonk Card

Korting op je overnachting?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting.

Ontvang korting