Boek nu
Menu

Waar ben je naar op zoek

Terras aan het water

Bij Flonk Hotel Groningen Zuid nodigen wij je uit om te genieten van onze exclusieve terras aan het water, een idyllische setting waar natuur en comfort samenkomen. Gelegen aan de rand van ons hotel en uitkijkend over een rustig Hoornsemeer, biedt ons terras een serene plek om te ontspannen, te genieten van een maaltijd of om de dag af te sluiten met een drankje.

Ons terras is zorgvuldig ontworpen om een harmonieuze en ontspannen sfeer te creëren. De comfortabele zitplaatsen en de stijlvolle inrichting zorgen voor een aangename omgeving waarin je kunt genieten van de prachtige uitzichten en de rustige geluiden van de natuur.

Of je nu wilt genieten van je ochtendkoffie terwijl je de zonsopgang over het water bekijkt, een lichte lunch wilt nuttigen in de middagzon, of wilt ontspannen met een glas wijn terwijl je de zonsondergang bewondert, ons waterterras biedt de perfecte setting.

Onze medewerkers staan altijd klaar om je te bedienen met een glimlach, of het nu gaat om het serveren van jouw favoriete drankje, het aanbevelen van een gerecht van onze uitgebreide menukaart, of het bieden van een extra deken voor die koelere avonden.

Bij Flonk Hotel Groningen Zuid is ons waterterras meer dan gewoon een plek om te zitten. Het is een ervaring die de rust van de natuur combineert met het comfort en de service van ons hotel, wat zorgt voor onvergetelijke momenten. Wij nodigen je uit om het zelf te komen ontdekken en te genieten van deze unieke buitenruimte.

Flonk Card

Korting op je overnachting?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting.

Ontvang korting